2757023384,2757023383 Πλατεία Κώστα Ουράνη, Λεωνίδιο redrockgiouzelis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
RED ROCK
Καφετέρια - Bar Λεωνίδιο

Ξεκινήστε τη μέρα σας δυναμικά με έναν καφέ ή κάποιο άλλο ρόφημα από την καφετέρια Red Rock.
Δίπλα ακριβώς από την Πιτσαρία μας, έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, στον οποίο μπορείτε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ να απολαύσετε τον καφέ σας, κάποιο άλλο ρόφημα της αρεσκείας σας αλλά και το ποτό σας.

Για τους κατοίκους του Λεωνιδίου, η καφετέρια Red Rock αποτελεί ένα από τα στέκια που κοσμούν την Κωμόπολη μας. Για εμάς, την ομάδα του Red Rock, είναι εκείνο το σημείο συνάντησης στο οποίο μοιραζόμαστε καθημερινές ιστορίες με τους ανθρώπους της περιοχής μας που αγαπάμε, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους από όλων τον κόσμο και τους προσφέρουμε επιλογές και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
θα βρείτε όλων των ειδών τους καφέδες, εξαιρετική σοκολάτα κρύα και ζεστή, δροσιστικά αναψυκτικά καθώς και διάφορα συνοδευτικά.

Με τραπεζάκια μέσα στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας αλλά και έξω κάτω από την σκιά της πέργκολας και των ομπρελών με μοναδική θέα στον κοκκινόβραχο, μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα και την οικογένειά σας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, να συζητήσετε και να διασκεδάσετε πίνοντας το ποτό σας.

Ο άνετος, ευάερος και ευήλιος χώρος μας ενδείκνυται για την καθημερινή φιλοξενία σας, οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα, το φιλικό του περιβάλλον και η όμορφη διακόσμησή του θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία και ευχάριστα.