2757023384,2757023383 Πλατεία Κώστα Ουράνη, Λεωνίδιο redrockgiouzelis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
GIOUZELITO
Πιτσαρία Λεωνίδιο

Στο μαγευτικό Λεωνίδιο, σε μία ήσυχη γειτονιά, θα βρείτε την πιτσαρία μας “Giouzelito” στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό, γευστικό και οικονομικό γεύμα με την οικογένεια και την παρέα σας μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.

Στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές και χορταστικές πίτσες και καλτσόνε, λαχταριστά ζυμαρικά και ριζότα, φρέσκες σαλάτες και υπέροχα πιάτα της ώρας που σίγουρα μπορούν να  αφήσουν ευχαριστημένους και χορτάτους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Όλες οι πίτσες μας είναι με χειροποίητη παραδοσιακή ζύμη και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για όλα τα πιάτα μας είναι μόνο από επώνυμους προμηθευτές, ώστε να είμαστε σίγουρη για την ποιότητα που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας και εμπειρίας μας στον χώρο της πίτσας, διατηρούμε τις ίδιες πάντοτε αξίες, με πρώτη και βασική, τον σεβασμό στον πελάτη. Από τα πρώτα μας βήματα, στόχος μας είναι η γευστική ικανοποίησης σε συνδυασμό πάντοτε με την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Η τεχνογνωσία και η γευσιγνωσία μας είναι 2 από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να βρίσκονται τόσα χρόνια κοντά μας δίχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη. Το γεγονός αυτό αποτελεί βασικό κίνητρο για την μετέπειτα πορεία της επιχείρησης αφού πρώτο μέλημα για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών μας πάντα με προσιτές τιμές.

Επισκεφτείτε την πιτσαρία μας στο Λεωνίδιο και δοκιμάστε την αγαπημένη σας γεύση πίτσας και πολλά ακόμα φαγητά φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά. Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε τις γεύσεις μας στον χώρο σας, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε, και με την υπηρεσία delivery, σε λίγα λεπτά θα είμαστε στην πόρτα σας.